Här kan ni läsa rekommendationer från tidigare klienter.


”Jag har gått från långtidssjukskriven till arbete på 100% i ett tufft yrke och det hade inte varit möjligt utan det fantastiska stöd jag har fått på vägen.”

”Eva har stöttat och coachat mig hela vägen från långtidssjukskrivning till arbete på heltid. Utan det stödet hade det inte varit möjligt. Hon har gett mig nödvändig kunskap, hjälpt mig med nytt perspektiv som gör det lättare att fungera på alla plan – fått mig att hitta tillbaka till min kropp. Vi har berört svåra saker bakåt i tiden och jobbat med små problem i vardagslivet hela tiden med fokus på kroppen. Det känns som jag fått balans i livet för första gången.”

”Jag har fått lära mig att vara i min kropp och att tycka om det – att hitta lugnet men också energin. Eva har hjälpt mig att hitta mina egna mål och att genomskåda de som kommer utifrån.”

– Ylwa, 48 år.


”Jag kom i kontakt med Eva via en smärtläkare. Jag hade smärta i ryggen och trodde man kunde operera bort smärtan. Eva fick mig att förstå att smärtan berodde på långvarig spänningsvärk och mot det hjälper inta värktabletter eller insomningstabletter.”

”Vi har bl.a. arbetat med kroppsövningar, med att hitta min andning, att sätta ord på mina känslor. Jag har fått insikt i hur händelser jag upplevt som barn påverkat mig på olika vis. Jag har fått ökad förståelse vad gäller självkänsla och självförtroende och inser idag att jag är bra som jag är.”

– Gunilla, 43 år.